VIDEO. Mașină de Poliție, răsturnată pe şosea. Vinovat pentru accident a fost agentul de la volan

Data actualizării: Data publicării:
masina politie rasturnata MM foto Radu Conopan
foto Radu Conopan

O autospecială de Poliție a fost implicată într-un accident, produs marţi seara, chiar în faţa sediului Poliţiei din Baia Mare. Ajunsă pe carosabil cu roțile în sus, maşina a fost surprinsă în imagini de mai mulți trecători.

Vinovat pentru producerea accidentului se face chiar agentul de Poliție care se afla la volan. Acesta a pătruns într-o intersecție, pe culoare roșie a semaforului, și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care venea din partea dreaptă și avea verde la semafor.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, autospeciala avea semnalele luminoase în funcțiune, însă nu și pe cele acustice. În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

"Autospeciala Poliției, care avea în funcțiune semnalele luminoase, a pătruns în intersecția străzilor Andrei Mureșanu și Gheorghe Șincai din municipiul Baia Mare pe culoarea roșie a semaforului electric, aflat în funcțiune, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constatat că niciunul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice", a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureș.

foto Radu Conopan
foto Radu Conopan

sursă foto: Facebook / Radu Conopan

Agentul de Poliție vinovat pentru producerea accidentului a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului și va rămâne pieton pentru următoarele 60 de zile.

Reporter: Izabela Jurasko

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri