HANDBAL. CSM Oradea, eliminare din primul tur al Cupei României

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal csm oradea bacau

Diferenţa de eşalon dintre CSM Oradea şi CSM Bacău şi-a spus cuvântul în partida disputată aseară, în Arena „Antonio Alexe", în primul tur al Cupei României la handbal. Gazdele au încercat să reziste ritmului impus de gruparea din Liga Zimbrilor, însă la final s-au recunoscut învinse, scor 22-35.

„A fost greu, am întâlnit o echipă puternică şi asta au dovedit pe teren. Foarte bine organizaţi pe faza defensivă, iar noi, nouă ne-a fost destul de greu", a recunoscut George Tăutu, antrenorul CSM Oradea.

Cu o singură victorie în şase etape din prima ligă, băcăuanii au condus încă din startul partidei de la Oradea. Nu au mai cedat iniţiativa până la final chiar dacă au rulat întreg efectivul.

Forma bună a lui Liberţ şi Munea, cei mai buni marcatori ai orădenilor cu 8, respectiv 7 goluri, nu a făcut decât să limiteze proporţiile scorului.

„A fost, într-adevăr, un joc mai bun practicat de sportivii noştri, dar în schimb am rămas frumos şi plăcut impresionat de echipa din Oradea. Mă bucur enorm de mult să revăd o echipă orădeană disciplinată tactic şi cu foarte mulţi tineri", a declarat Eden Hairi, antrenorul CSM Bacău.

Oradea rămâne angrenată într-o singură competiţie, Divizia A, unde peste o săptămână va evolua în deplasare, cu HC Sibiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri