Sari la conținut

HANDBAL. CSM Oradea, pregătită de reunire

Vacanţa se apropie de sfârşit pentru handbaliştii de la CSM Oradea. După un nou sezon bun care i-a plasat pe locul doi în Divizia A, gruparea antrenată de Sebastian Tudor va susține pe 1 august primul antrenament pentru noua ediție de campionat.

Lotul este aproape definitivat, spune antrenorul Sebastian Tudor.

"Vom încerca să mergem cu cât mai mulți jucători autohtoni, având deja în echipă șase orădeni. Pe lângă aceștia, vom mai aduce alți trei juniori de la clubul Alpha Oradea, cu care sper să avem de altfel o colaborare pentru ceea ce urmează.”

Obișnuită cu podiumul în ultimele șapte sezoane, timp în care a promovat de două ori în Liga națională, CSM Oradea își propune și pentru noul sezon o clasare cât mai bună. Însă principalul obiectiv îl va reprezenta promovarea tinerilor jucători.

"Ne propunem să facem o figură cât mai frumoasă. Tinerețea lotului și dorința de afirmare a jucătorilor vor fi și anul acesta principala armă a echipei. Sper ca într-un timp relativ scurt să punem la punct și o bază la nivel juvenil la care își vor aduce aportul și doi dintre actualii jucători orădeni, Devid Munea și Cosmin Liberț", a mai declarat Sebastian Tudor.

Chiar dacă a rămas în liga secundă, Oradea a continuat să ofere jucători echipelor din liga națională. Georgel Haiduc a fost acontat de nou promovata Minuar Baia Mare.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă