HANDBAL FEMININ. Al doilea joc pierdut la masa verde de HC Vlady Oradea

Data publicării:
fete handbal 181013

Ajunsă pe ultimul loc în clasamentul Diviziei A, cu o penalizare de minus două puncte, formaţia orădeană este hotărâtă să o ia de la capăt în etapa de la Târgu Jiu şi să obţină o nouă victorie pe teren. A patra a sezonului.

„Dacă trecem peste toate acestea zicem că sâmbătă începe efectiv campionatul pentru noi, puţin zâmbind. Mergem la Târgu Jiu mâine şi încercăm să recuperăm punctele care le-am pierdut la masa verde, încercăm în sfârşit să aducem zâmbetele pe faţa celor care au încredere în noi", spune Vasile Kovacs, antrenorul HC Vlady Oradea.

Chiar dacă au pierdut în comisii ceea ce au câştigat pe teren, antrenorul handbalistelor spune că fetele sale nu sunt afectate. „Suntem sportivi, mergem mai departe cu fruntea sus. Jucăm, ne pregătim şi o să terminăm cât mai sus probabil între primele 3-4 în campionatul care este în faţa noastră."

Obiectivul echipei rămâne acelaşi în actualul sezon, alcătuirea unei echipe competitive cu care, dacă financiar va fi posibil, campionatul viitor să se încerce promovarea în prima ligă.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri