Sari la conținut

HANDBAL FEMININ. Tricolorele au astăzi o misiune imposibilă

„Dacă va fi posibil, sigur că un rezultat bun din această dublă şi e normal să ne gândim la cel din România, de la Oradea ar fi foarte benefic, foarte bun pentru noi", spune Gheorghe Tadici, selecţionerul naţionalei de handbal feminin a României.

Norvegia a venit cu artieleria grea. Nu mai puţin de nouă jucătoare care au câştigat titlul mondial şi olimpic vor evolua în această după-amiază la Oradea. Printre acestea şi pivotul Heidi Loke: „Echipa noastră este una puternică. Suntem într-o formă fizică bună şi ca întotdeauna ne bazăm pe o apărare bună. Ne place să jucăm şi asta este cel mai important."

De partea cealaltă, tricolorele nu par impresionate de scandinave.

„Toată lumea laudă Norvegia pentru că are nişte rezultate foarte mari în spate. Este adevărat şi ele sunt jucătoare ca şi noi. Cred că au plus la moral faţă de noi, dar consider că nu sunt de speriat", susţine Aurelia Brădeanu, căpitanul naţionalei României.

Interesant se anunţă şi duelul antrenorilor. Norvegia îl are pe bancă pe Thorir Hergeirsson, tehnicianul considerat, în ultimii doi ani, ca fiind cel mai bun din lume, la feminin.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Darius Pop

Pe aceeași temă