Sari la conținut

Hotărâţi să câştige alegerile locale. Şefii PNL se aşteaptă ca Ilie Bolojan şi Mircea Mălan să obţină rezultate foarte bune

Alina Gorghiu a lăudat administraţia liberală a Oradei pentru proiectele care au dus la modernizarea oraşului. Copreşedinta PNL a precizat că aşteaptă ca liberalii bihoreni să câştige la diferenţă mare faţă de ceilalţi contracandidaţi.

"Nu am alte aşteptări decât câştigarea atât a judeţului, cât şi a oraşului, a municipiului Oradea şi cu scor. Vă asigur că rezultatul de aici va fi unul important, la care se uită PNL, de la nivel central, cu mare interes."

Vasile Blaga a explicat că este nevoie ca toţi membrii partidului să pună umărul pentru ca PNL să obţină un scor foarte bun la alegerile locale.

"Toţi vor avea responsabilităţi, am văzut cât de bine se organizează din acest punct de vedere Bihorul, astfel că după muncă vor fi completate şi listele de consilieri judeţeni şi listele de consilieri locali."

Alina Gorghiu a adus în discuţie şi legea defăimării, iniţiată de liderul PSD, Liviu Dragnea. În opinia copreşedintelui liberal, propunerea social-democrată cenzurează libertatea de exprimare, motiv pentru care PNL va vota împotriva actului normativ.

"Este o aşa-zisă lege a defăimării sociale care este iniţiată de Liviu Dragnea, o lege pe care noi cei din PNL o considerăm un instrument contra libertăţii de exprimare. Sub această umbrelă a combaterii defăimării, PSD încearcă să ne ducă înapoi cu 26 de ani."

Reporter: Anca Deac
Operator: Florin Lucuţa