Încă o duminică de proteste la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
protest duminica

Aproximativ 30 de orădeni, mobilizați pe rețelele de socializare, au ieșit în stradă, duminică, pentru a-și arăta sprijinul pentru conducerea DNA. Strânși în Piața Unirii, participanții la manifestare au protestat faţă de Liviu Dragnea și de coaliția aflată la guvernare.

Protestatarii s-au adunat în Piața Unirii la ora 18:30. Au afișat pancarte, au scandat și și-au arătat susținerea față de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Mitingul acesta este de sprijin pentru DNA și pentru Parchetul General, sunt instituțiile care garantează democrația, de fapt, în România. Noi am observat în ultimul timp un asalt asupra acestor două instituții", susţine un protestatar.

"Mesajul procurorului general a fost că niște infractori dovediți vor să facă legea și se vede cu ochiul liber, de fapt, care sunt adevărurile."

Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea și renunțarea la modificările legilor justiției despre care spun că sunt făcute pentru a-i salva pe anumiți politicieni de la închisoare.

"Ne țin în stradă de un an de zile, pentru că ei vor să își scape pielea. Ne-am cam săturat de asta, nu știu cât mai rezistă ei. Nouă ne pare bine de activitatea DNA, chiar dacă unii spun că americanii, că Soroș, că nu știu ce, este un lucru bun ceea ce se întâmplă. Avem nevoie să curățăm țara."

Protestele vor continua și în următoarele săptămâni.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri