Laborator de 15.000 de euro la Universitatea din Oradea

Data publicării:
BETA laborator

De laboratorul dotat cu echipamente de testare se vor bucura studenţii de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologie a Informaţiei de la Universitatea din Oradea.

Firma care a făcut investiţia este dispusă să primescă tinerii în practică, iar după examenul de licenţă aceştia au toate şansele să fie angajaţi.

Robert Schormans, vicepreşedintele firmei care a dotat laboratorul: "Noi încercăm să-i ajutăm pe studenţi să acumuleze experienţă prin practică, să-i ajutăm să crească, ceea ce le va da pe viitor o şansă în plus."

"Specialiştii la nivelul la care să zicem cu zeci de ani de experienţă nu prea reuşim să găsim pe piaţa locală, de aceea şi ideea noastră de a investi în noua generaţie pentru a avea specialiştii de mâine", spune Codruţa Bala, managerul de resurse umane al firmei care a dotat laboratorul.

Compania care a investit cei 15 mii de euro în laboratorul universităţii orădene îi va ajuta pe studenţi şi în elaborarea lucrării de licenţă, prin oferirea deteme şi materiale de studiu.

reporter: Florina Fofiu
operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri