Liga 2 | Duelul vecinelor de clasament

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul

Fără victorie în ultimele două meciuri, Luceafărul Oradea vrea doar victoria în etapa de sâmbătă, în care primeşte vizita vecinei de clasament CS Baloteşti.

Orice alt rezultat ar complica situaţia bihorenilor, mai ales că săptămâna viitoare vor disputa două jocuri complicate: miercuri, în deplasare cu Afumaţi, şi "acasă", cu liderul campionatului, Dunărea Călăraşi.

"Ştiţi bine situaţia din clasament şi a lor şi a noastră şi sper ca băieţii să conştientizeze importanţa jocului de mâine, pentru că este un joc care trebuie câştigat neapărat", a declarat Viorel Domocoş, antrenorul secund al Luceafărului Oradea.

Secundul orădenilor se bazează pe dorinţa elevilor săi de a câştiga.

"Avem o echipă bună, avem o echipă tehnică, o echipă care când vrea să joace, joacă, a demonstrat-o meciurile anterioare, dar importanţa jocului de mâine este faptul cum gândesc ei, cum o să fie ei de motivaţi şi cât de important este pentru ei acest meci."

Duelul din etapa a 30-a a ligii secunde dintre Luceafărul Oradea și Balotești va fi găzduit de stadionul „Luceafarul" din Sînmartin, cu începere de la ora 11.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri