Liga 2 | Eșec lamentabil pentru Luceafărul în meciul de la Constanța, cu Farul

Data actualizării: Data publicării:
fotbal-ssc-farul-oct-radio-ct
foto: Farul Constanța

Dezastru pentru Luceafărul Oradea, la malul mării. Formația orădeană a fost surclasată de Farul Constanța, scor 5-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a 17-a.

Plecată cu gânduri mari în fieful Farului, unde spera să obțină prima victorie din deplasare în acest sezon, formația orădeană s-a întors cu o înfrângere usturătoare. Condusă încă de la pauză cu 4-0, echipa antrenată de Cristian Lupuț nu a reușit să înscrie golul de onoare nici măcar din lovitură de la 11 metri, Țîră ratând execuția din minutul 61.

Farul a deschis scorul în minutul 15, prin Georgian Păun, în vreme de Twumasi a majorat scorul cinci minute mai târziu. Gluma s-a îngroșat pentru orădeni în minutul 41, când Fotescu a înscris pentru 3-0. Când toată lumea se pregătea de pauză, Twumasi a reușit dubla în minutul 45.

Luceafărul a mai cedat o dată, în minutul 51. Momodow Jallow a stabilit scorul final cu șut pe jos, de la aproximativ 11 metri.

Pentru orădeni, care s-au apropiat din nou periculos de locurile retrogradabile, urmează o altă etapă de foc, cu liderul Chindia Târgoviște.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri