Liga 2 | Luceafărul a pierdut la limită, 1-2, meciul cu Dunărea Călăraşi

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul Dunarea

Dunărea Călăraşi s-a apropiat la un singur punct de promovarea directă în prima ligă de fotbal, după victoria cu 2-1 obţinută duminică pe terenul Luceafărului. Soarta partidei a fost decisă de trei faze fixe.

FAZA GOLULUI DIN MINUTUL 4: Luceafărul - Dunărea 0-1

Mai întâi, oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, din lovitură de la 11 metri. Golgheterul ligii secunde, Valentin Alexandru, a fost faultat în careu de portarul Goia si tot el a transformat penaltyul.

Luceafărul nu a cedat, deşi Dunărea a mai avut alte trei ocazii bune de a înscrie. Pauza s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru bihoreni care în minutul 58 au restabilit egalitatea, tot din lovitură de pedeapsă. Vlad Rusu a fost faultat în careu, în minutul 58, şi tot el şi-a asumat execuţia pentru 1-1.

FAZA GOLULUI DIN MINUTUL 58: Luceafărul - Dunărea 1-1

Nervii lui Dan Alexa au cedat după eliminarea lui Valentin Alexandru, din minutul 61, dar arbitrul l-a iertat şi l-a trimis în tribună pe unul dintre secunzii săi.

FAZA ACORDĂRII CARTONAŞULUI ROŞU - minutul 61

Omul care decis meciul din tur, Kanda, avea să fie şi acum responsabilul victoriei. Lovitura liberă din minutul 78 a fost transformată frumos de acesta în vinclul drept a porţii apărate de Goia.

FAZA GOLULUI DIN MINUTUL 78: Luceafărul - Dunărea 1-2

"Cred că am meritat victoria. Am avut situaţii clare de a înscrie. Puteam închide jocul din prima repriză. Încă trei situaţii pe lângă golul marcat, clare, iar apoi a fost acea eliminare a lui Vali Alexandru. În momentul acela eram mulţumit şi cu un rezultat egal pentru că ştiam că ne va fi foarte greu să ne maai creăm situaţii", a declarat Dan Alexa, antrenorul Dunării Călăraşi

"Ce pot să mai spun după meciul acesta? (...) Sunt foarte supărat, pentru că din punctul meu de vedere nu meritam să pierdem acest joc. Cred că un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Dar acesta este fotbalul", a spus Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Pentru "luceferi" urmează o pauză de două săptămâni. Etapa viitoare, a 33-a, Luceafărul va câştiga la masa verde meciul cu Olimpia Satu Mare, retrasă din campionat.

Formaţia din Sînmartin va reveni pe teren în etapa cu numărul 35 când va primi vizita formaţiei UTA.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa / imagini: Digisport

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri