Liga 2 | Luceafărul Oradea a cedat la ultimul joc din an: 0-2 cu Ripensia

Data publicării:
sport fotbal luceafarul ripensia

Luceafărul Oradea a încheiat prima parte a campionatului ligii secunde fără victorie în deplasare. În ultima rundă din an, gruparea bihoreană a evoluat sâmbătă pe terenul celor de la Ripensia Timişoara, unde a cedat cu scorul de 0-2.

"A fost un moment psihologic în prima repriză, când am ratat noi prin Paraschiv. Dacă reuşeam să înscriem noi primii, eu zic că alta era soarta jocului, dar acesta este fotbalul. A fost un joc frumos, de angajament, cu două echipe bune. Diferenţa a făcut-o două faze fixe", consideră Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Gazdele s-au impus lejer, după un joc în care au marcat câte un gol pe repriză. Bădăluţă a deschis scorul în minutul 26, după un corner. Centrarea lui Toma a fost reluată în bara laterală de Străuţ, mingea a ajuns la Bădăluţă care din trei metri a înscris.

Ripensia a stabilit scorul final în minutul 78. Mansour i-a pasat ideal lui Hecsko care a înscris pentru 2-0.

"E foarte bine că atitudinea băieţilor e una pozitivă, una bună. Au înţeles (...) eu nu sunt un salvator, salvatorii sunt ei - şi au arătat asta încet, încet. Îi felicit pentru tot ceea ce au făcut etapele acestea", a declarat Alexandru Pelici, antrenorul Ripensiei Timişoara.

Dacă Luceafărul rămâne în urma acestui rezultat cu doar două puncte adunate în deplasare, Ripensia a bifat în faţa orădenilor cea de-a treia victorie consecutivă în campionat şi a urcat cu două puncte peste echipa din Sânmartin. Aceasta încheie sezonul de toamnă pe locul 14, cu 23 de puncte.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri