Liga 2 | Luceafărul Oradea, învins de foştii jucători

Data actualizării: Data publicării:
sport foresta

Luceafărul a încheiat turul de campionat așa cum l-a început, cu o înfrângere. Duelul cu Foresta s-a încheiat pentru formaţia orădeană cu un eşec la scor de forfait.

Cu trei foști componenți ai echipei bihorene - Florentin Petre pe banca tehnică, Began în poartă şi Marius Matei în ofensivă - gazdele s-au arătat extrem de motivate pe teren.

„Aşa se tratează un astfel de meci. De fapt, toate meciurile trebuie tratate la maxim de potenţial, cu atitudine bună. Din păcate, noi nu ştiu dacă am jucat în patru jucători, cinci jucători care într-adevăr şi-au dorit, au pus umărul. Ceilalţi cam pe vârfuri", a observat Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Marius Matei, fostul golgheter al Luceafărului, nu şi-a iertat fosta echipă împotriva căreia a reuşit o dublă în minutele 4 şi 47. Al treilea gol a fost reușit de Bosânceanu în minutul 50.

„A fost un joc exact aşa cum ne-am dorit de la început. Pe mine m-a încântat agresivitatea şi dorinţa nebună de-a câştiga fiecare metru al terenului", a spus Florentin Petre, antrenorul Forestei Suceava.

În urma acestei înfrângeri, Foresta a egalat Luceafărul la puncte - 17, dar ambele continuă să se afle pe locuri retrogradabile.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri