Liga 2 | Orădenii vor punct(e) și cu Afumați

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul 240418

Liga a doua programează marţi și miercuri o etapă intermediară, cea cu numărul 31. Luceafărul Oradea va evolua în deplasare, la CS Afumați, o echipă care deși a învins în ultima rundă, la Suceava, nu traversează cea mai bună perioadă.

De această situație speră să profite și bihorenii, încurajați și de remiza obținută de codașa Știința Miroslava, pe terenul ilfovenilor, în urmă cu două runde.

"Avem un alt moral, avem un meci la Afumați unde mergem să jucăm fotbal. Eu și filosofia mea, și ca antrenor, merg să joc fotbal, merg să câștig la Afumați și așa o să fac peste tot", spune Cristian Lupuț, antrenorul Luceafărului Oradea.

Tehnicianul orădenilor va încerca să distribuie sarcinile jucătorilor astfel încât să nu aibă suspendați pentru meciul de duminică, în care va primi vizita liderului Dunărea Călărași.

"Trebuie să gestionez foarte bine cele două meciuri în perspectiva jocului cu Călărași. Sunt jucători care îi avem la limită de cartonașe, deci totul depinde numai și numai de mine."

Partida dintre CS Afumați și Luceafărul Oradea va avea loc miercuri, de la ora 11. Etapa intermediară a fost deschisă marţi de eternul derbi dintre UTA și ASU Poli Timișoara și de confruntarea dintre Academica Clinceni și FC Argeș.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri