Mihai Neşu, fotomodel pentru calendarul Centenarului

Data actualizării: Data publicării:
mihai nesu sedinta foto
foto: Facebook Uniţi pentru Mihai

Mihai Neşu pregăteşte intens evenimentul caritabil din 26 mai. Gala "Uniţi pentru Mihai" îi va reuni pe UEFAntasticii Stelei la Oradea. Până atunci, Neşu a pozat pentru calendarul său.

Îmbrăcat la patru ace, Mihăiţă Neşu a participat timp de câteva ore la ședința foto pentru ineditul calendar dedicat Centenarului. În propria curte şi sub atenta supraveghere a designerului Florin Dobre, fostul internaţional român a etalat reale calităţi de model, la fel ca foştii colegi de la Steaua, ceilalţi protagonişti ai calendarului.

"Prefer kinetoterapia, dar o dată la o sută de ani accept şi o şedinţă foto. Am avut două ţinute, una aleasă de mine şi una aleasă de Florin, ceva tradiţional care să reprezinte un pic ceea ce sărbătorim anul acesta", a explicat Mihăiţă Neşu.

Extrem de ascultător, fostul internaţional şi-a intrat rapid în rol şi a ascultat cu stricteţe toate indicaţiile.

„Un model extraordinar", l-a caracterizat designerul Florin Dobre.

Calendarul, care va cuprinde 15 luni, şi va începe cu luna decembrie a acestui an, promite să fie unul spectaculos.

„Cu siguranţă va arăta super fiindcă George cu Andreea şi Florin care ne-a oferit toată dragostea lui să iasă acest calendar, au reuşit să facă nişte poze extraordinare cu toţi băieţii, şi cu siguranţă va ieşi un calendar minunat", este convins Mihai Neşu.

Calendarul va fi pus spre vânzare în ziua triunghiularului de la Oradea, pe 26 mai, ce va marca cea de-a doua ediţie a galei „Uniţi pentru Mihai". "UEFAfantasticii" Stelei vor evolua în compania unei echipe alcătuite din prietenii lui Mihăiţă Neşu şi din foşti internaţionali români.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri