Ninsoarea de marţi a scos utilajele de deszăpezire prin Oradea

Data publicării:
utilaje RER deszapezire

Pentru prima dată în acest an, ninsoarea de marţi dimineaţă a scos utilajele firmei de deszăpezire pe străzile Oradea. Începând cu ora 10:30, acestea au împrăştiat material antiderapant prin oraş. 16 utilaje acţionează acum în municipiu.

Inițial, în Oradea au acționat 9 utilaje care au împrăştiat material antiderapant solid și două utilaje, care au aruncat pe străzi material antiderapant lichid.

„În municipiul Oradea au fost stabilite patru urgențe pentru cele 882 de artere de circulație. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa II presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa III vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa IV toate străzile neasfaltate din municipiu”, se arată într-un comunicat al primăriei locale.

Orădenii sunt anunţaţi că sunt obligaţi să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea. Nerespectarea acestei reguli poate atrage amenzi cuprinse între 500-2000 de lei pentru persoane fizice şi 1500-2500 de lei pentru persoane juridice.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri