Nunți 2015. La Oradea, organizatorii de evenimente au dat startul noului sezon de nunți

Data publicării:
stand cu rochii

Simplitate și eleganță sunt cuvintele cheie când vorbim de nunțile din 2015. Tinerele care își doresc să poarte o creație semnată de un designer spaniol, de exemplu, trebuie să țină cont de anumite aspecte cum ar fi apariția unor...buzunare.

"Rochia aceasta se diferențiază prin designul deosebit, prin calitatea materialelor aduse tocmai din ținuturile orientale, prin cureaua cu cristale și în special prin elementul nou al tendințelor 2015 și anume buzunarele", spune Claudia Pop, director de vânzări.

Rochia realizată de Jesus Peiro e cea mai scumpă rochie din cadrul târgului. Costă 2000 de euro şi a atras şi cele mai multe priviri.

"- De ce o rochie semnată de un designer spaniol în detrimentul unui român?
- Pentru că e simplă și aduce o eleganță mai mare."

Surprize pentru anul viitor au și creatorii de modă români. Una dintre ele e rochia roz pal, care costă 1000 de euro.

"Am încercat să spargem gheața, pentru că rochia de mireasă nu trebuie să fie întotdeauna albă, ci trebuie să exprime personalitatea mirese. Unele mirese care se simt într-adevăr mai speciale și mai nonconformiste pot alege și alte culori", este de părere Cristina Edu, designer.

Linia simplă se păstrează și când vine vorba de torturi

"Majoritatea clienților se întorc la clasic, la fin, la elegant. A renunțat lumea la "împopoțonăturile" care au năvălit peste noi imediat după Revoluție", susţine Daniela Suciu, reprezentantul unei cofetării.

Iar pentru cei care vor să evite clasicele farfurii cu prăjituri de pe masă, cofetării vin cu așa-numitul candy bar, un bufet cu deserturi aranjat într-o manieră romantică.

"La unele nunți am mai văzut și eu și chiar mi-a plăcut ideea ca să pot să mănânc înainte ceva dulce. După cum se vede e colorat, e frumos pus pe etaje. E chiar OK și eu consider că e o idee foarte bună", spune Paula Pantiș, viitoare mireasă.

În sală decorurile trebuie să fie pe cât se poate de rafinate și în nuanțe care să scoată în evidență aranjamentele florale. Pentru cei care țin cu tot dinadisnul să aibă o nuntă cu accente glamour, participanții au venit cu decorațiuni pentru masă sub formă de pomișori acoperiți cu șiraguri de cristale.

Reporter: Diana Grad
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri