Sari la conținut

ORADEA. Laşitate în trafic. Un tânăr a abandonat o femeie pe care a lovit-o pe trecerea de pietoni şi a fugit

Evenimentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, în zona bulevardului Decebal. Femeia a fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea cu leziuni multiple, în timp ce copilul care o însoţea a scăpat fără nicio zgârietură.

Şoferul maşinii a fugit de la locul accidentului, dar după numai două ore a fost prins de poliţişti. Acum el se află în arest. Urmează să fie prezentat magistraţilor de la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă.

"Infracţiunile sunt vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului, furtul autovehiculului spre folosinţă şi conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere", spune comisarul-şef Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat că tânărul care conducea autoturismul nu posedă permis de conducere. De asemenea, tânărul este bănuit că ar fi sustras autoturismul implicat în eveniment de  la firma unde lucrează,  fără  încuviinţarea  vreunei  persoane,  iar ulterior l-ar fi parcat în acelaşi loc de unde a fost sustras", a transmis biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Reporter: Gabriel Bonaciu
Operator: Gabor Szilagyi

Editor web: Adrian Laboş