Sari la conținut

ORADEA. Străzi închise timp de o lună din cauza lucrărilor

Trei străzi din Oradea vor fi închise începând de mâine până la finalul lunii iunie, din cauza unor lucrări.

Astfel, comisia tehnică pe probleme de circulație și transport rutier în Oradea a hotărât să închidă traficul pe strada Dunărea începând din 1 iunie până pe 26 iunie. Motivul îl constituie lucrările de înlocuire a conductei termice primare pe sectorul cuprins între Strada Republicii -Victor Babeș și Bicazului – Victor Babeș.

În această perioadă nu vor putea fi folosite locurile de parcare din fața Spitalului Militar și vor fi suspendate și locurile de taximetrie.

Tot azi a fost avizată închiderea circulației rutiere pe Strada Daliei, între străzile Hack Halasi Gyula și joncțiunea cu pasajul suprateran zona Ciheiului. Interdicţia va fi aplicată până pe 30 iunie din cauza lucrărilor de modernizare - canalizare pluvială și lucrări de infrastructură - a acestui tronson.

Pe lângă aceste decizii, a mai fost aprobată închiderea circulației pe Strada Barcăului, pe tronsoanele Str. Lipovei – Str. Greierului și Str. Greierului – Str. Meșteșugarilor. Măsură se aplică începând din 1 iunie, timp de o lună, pentru modernizarea Străzii Barcăului pe tronsonul Str. Lipovei – Str. Oneștilor.

Editor web: Adrian Laboş