Sari la conținut

Părinții copiilor de la liceul greco-catolic din Oradea au participat la o competiție de fotbal

Ca niște adevărați suporteri, copiii de la liceul greco-catolic și-au încurajat părinții aflați pe teren. Miza a fost foarte mare, pentru că meciul a stabilit câștigătorii campionatului de fotbal al părinților.

"Am făcut fericiți copii și sper să creștem mai mari oricum. Felicităm echipa învingătoare pentru că totuși au fost mai buni", spune Mircea Ciucur, părintele unui elev de la liceul greco-catolic din Oradea.

Timp de două săptămâni, echipele părinților s-au întrecut în cadrul unui campionat unic în școlile din Oradea.

"Dacă în fiecare din școlile orădene întâlnim un campionat de fotbal al elevilor aici se desfășoară un campionat de fotbal al părinților care au elevi în clasele 1-4. Este o activitate extraordinară cu priză la părinți, dar mai ales la copii", susține  Aurelian Andrei Cristea, directorul liceului greco-catolic din Oradea.

Câștigătorii au fost părinții elevilor din clasa a IV-a A, care au fost premiați cu o cupă. La final, susținătorii și-au făcut fotografii alături de favoriți. Evenimentul a fost organizat de Asociația de Părinți Pas cu pas de la clasele step by step și de reprezentanții liceului Iuliu Maniu.

reporter: Gabriel Bonaciu
operator: Darius Pop
editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă