Sari la conținut

Poliţist de frontieră, mort într-un accident produs în prima zi din 2018

Un poliţist de frontieră din Bihor a murit în urma unui grav accident de circulaţie petrecut în dimineaţa de 1 ianuarie. Într-un sens giratoriu de pe Şoseaua Borşului, din Oradea, bărbatul în vârstă de 35 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a izbit de un stâlp.

accident mortal Borsului

foto: Facebook Viorel Micle

Accidentul s-a produs la ora 6:53, spun poliţiştii, în sensul giratoriu de la intersecţia Şoselei Borşului cu Strada Uzinelor. Silviu Florin Dărăban, poliţistul de frontieră aflat la volanul unui Volkswagen Passat, a murit pe loc în urma impactului devastator.

"Un bărbat de 35 de ani, din localitatea Sîntandrei, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, astfel că, la intrarea în sensul giratoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, şi s-a lovit de un stâlp de înaltă tensiune de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare", a declarat pentru ebihoreanul.ro comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

O orădeancă de 32 de ani, pasageră în autoturism, a fost prinsă în maşina făcută zob şi a fost scoasă de echipajul de la descarcerare. Cu fracturi ale mâinilor şi picioarelor, dar şi cu o fractură a coloanei cervicale, femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean din Oradea şi se află în secţia de Terapie Intensivă.

Poliţistul de frontieră era tatăl unei fetiţe.

Editor web: Adrian Laboş