Sari la conținut

POLO. CSM Digi, cu gândul doar la calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Vicecampioana României la polo a plecat marţi spre Croaţia. De vineri şi până duminică CSM Digi va încerca să repete cele trei jocuri excelente făcute în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Orădenii se vor lupta la Rijeka pentru primele două locuri ale grupei H, singurele care duc mai departe în Europa. Adversare îi sunt formaţia gazdă Primorje, vicecampioana Spaniei, Sabadell şi eterna rivală din campionatul intern, Steaua.

„Nu mi se pare normal să te întâlneşti cu o echipă din campionatul intern într-o fază destul de avansată a cupelor europene. Dar şi Steaua va încerca să-şi apere statutul de campioană, de aceea spun că ne aşteaptă un turneu destul de dificil în care oricare din cele patru echipe sunt cotate cu şanse la calificare", spune Şerban Sere, preşedintele CSM Digi Oradea.

În primul meci din Croaţia, CSM Digi va întâlni formaţia gazdă, Primorje. În cel de-al doilea joc din grupă, sâmbătă, orădenii vor juca împotriva lui Sabadell, pentru ca duminică să evolueze în compania Stelei.

„Având în vedere că nu se califică doar una, ci două din grupă, eu cred că valoarea lotului ne permite să sperăm la o calificare", spune preşedintele Sere.

Sezonul trecut, CSM Digi Oradea a fost eliminată din Europa în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă