Sari la conținut

POLO. CSM Digi Oradea - WASPO Hannover 11-11. Final de drum în Liga Campionilor

Final de drum pentru CSM Digi Oradea în Champions League. Vicecampioana României continuă, însă, aventura continentală în Eurocup, după 18-23 la general cu WASPO Hannover.

Învinsă în tur, la cinci goluri diferenţă, vicecampioana României a terminat la egalitate, 11-11, meciul de aseară cu WASPO Hannoner. Cu scorul general de 23-18, nemţii au obţinut biletele pentru grupele principale ale Champions League. În schimb, poloiştii orădeni vor continua în cea de-a doua competiţie valorică din Europa.

„Calificarea s-a jucat în opt reprize. Prima repriză atunci, acolo, au fost ei mai buni. Se pare că s-a menţinut acea diferenţă, nu am reuşit să remontăm în următoarele şapte reprize, asta este diferenţa", a declarat Kalman Kadar, antrenorul CSM Digi Oradea.

Cu nu mai puţin de zece jucători străini în echipă, nemţii au oprit orice tentativă a orădenilor de a se îndepărta pe tabelă. Deşi gazdele au deschis scorul prin Mihnea Gheorghe, Hanovra a avut avantaj de un gol la pauza mare. CSM a ţinut să iasă din competiţie cu fruntea sus şi a fost la un pas să obţină victoria.
 
"Din păcate doar atât s-a putut, ieşim cu capul sus din această competiţie", spune Tiberiu Negrean, jucătorul CSM Digi Oradea.

„Calificarea, în mare măsură, s-a pierdut acolo. Acum, fiecare a dat cât a putut, nu cred că e vreunul din noi care să nu fi dat 100%", susţine Mihnea Gheorghe, jucătorul CSM Digi Oradea.

Negrean şi Mihnea Gheorghe au fost cei mai buni marcatori ai formaţiei orădene, cu 4, respectiv 3 goluri.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă