Farul și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League. În sezonul 2021-2022 a învins Real Madrid în grupe

Data actualizării: Data publicării:
jucatorii de la farul ridica trofeul de campioana

Farul Constanţa o va înfrunta pe Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate, marţi, la sediul UEFA, de la Nyon.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va juca primul meci pe teren propriu, pe 11 sau 12 iulie, iar manşa secundă se va disputa la Chişinău, pe 18 sau 19 iulie.

Sheriff, antrenată acum de italianul Roberto Bordin, a reuşit câteva rezultate extraordinare în ultimii ani în cupele europene, în sezonul 2021-2022 ajungând în grupele Champions League după ce le-a eliminat pe Steaua Roşie Belgrad şi pe Dinamo Zagreb, iar în grupă a înregistrat victorii cu Şahtior Doneţk şi cu Real Madrid, 2-1 chiar pe Bernabeu, potrivit Agerpres.

În sezonul trecut, campioana Moldovei nu a reuşit accederea în grupele Ligii Campionilor, dar a trecut de grupele Europa League, fiind eliminată apoi ulterior de Nice, din optimile Europa Conference League.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri