Sari la conținut
News Alert

POLO. Portarul CSM Digi, Gojko Pijetlovic: „M-am îndrăgostit de Oradea"

De cinci ani între buturile formaţiei CSM Digi, portarul sârb Gojko Pijetlovic va trebuie să aleagă în vară dacă va continua la Oradea sau va pleca la un nou club.

Sârbul recunoaşte că balanţa în momentul de faţă înclină înspre orașul de pe Crișul Repede, pe care familia sa l-a adoptat deja.

„Şi ei sunt foarte bucuroşi că stau aici, un oraş foarte liniştit, aproape de casă, oamenii sunt foarte buni şi pot să zic liber, m-am îndrăgostit de Oradea", spune portarul CSM Digi.

Campion olimpic, mondial şi european și deţinător a Europe Cup, Gojko Pijetlovic vrea să-şi treacă în palmares și cel mai râvnit trofeu.

"Nu am câştigat Liga Campionilor. Acesta este un obiectiv al meu, în câţiva ani, până mă las de polo, să încerc să câştig Liga Campionilor. Asta depinde de club la care joc şi de tot. Sper că într-o zi o să fie Oradea acolo, în Final 8."

De-a lungul carierei, Gojko Pijetlovic a mai evoluat în campionatele Serbiei, Muntenegru şi a Ungariei. La ediţia 2014 a Campionatului Euroepan de polo a fost desemnat cel mai bun portar.

Redactor: Nicolae Mihalcea