Edwin van der Sar, la terapie intensivă. Fostul mare portar a suferit o hemoragie cerebrală

Data actualizării: Data publicării:
Edwin van der Sar
Edwin van der Sar, fostul mare portar al naţionalei de fotbal a Olandei, este la terapie intensivă. FOTO: Profimedia Images

Legendarul portar olandez Edwin van der Sar se află la terapie intensivă după ce a suferit o hemoragie cerebrală, potrivit Sky News. El este tratat într-un spital din Croaţia, unde era în vacanţă.

Anunţul a fost făcut de clubul olandez Ajax, unde Edwin van der Sar a fost director executiv până acum câteva luni.

„Edwin van der Sar a suferit vineri o hemoragie cerebrală. În prezent, el se află în spital, în secția de terapie intensivă și este într-o stare stabilă. Vom transmite mai multe detalii când vom avea mai multe informații mai concrete", este anunţul publicat de Ajax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Toţi cei de la Ajax îi urează lui Edwin însănătoşire grabnică. Ne gândim la tine", a adăugat clubul din Eredivisie.

Van der Sar și-a început cariera la Ajax, unde a făcut parte din „generația de aur” a clubului, care a câștigat celebra Liga Campionilor în 1995.

Mai târziu, el s-a mutat pe echipa italiană Juventus, înainte de a se alătura echipei Fulham din Premier League în 2001.

După o perioadă de succes cu echipa Londrei, s-a mutat la Manchester United în 2005, unde a câștigat al doilea trofeu al Ligii Campionilor.

Considerat unul dintre cei mai buni portari ai generației sale - și de unii unul dintre cei mai buni din toate timpurile - Van der Sar a s-a reatrs din fotbalul profesionist în 2011 și s-a alăturat consiliului de administrație Ajax un an mai târziu, înainte de a deveni director executiv în 2016.

El a demisionat în mai, spunând că trebuie „să ia puțină distanță, să se odihnească și să facă alte lucruri”.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri