Primăria Oradea a lansat o hartă online cu străzile din oraş afectate de lucrări

Data actualizării: Data publicării:
harta_trafic_restrictii

Primăria din Oradea a realizat o hartă online care prezintă străzile afectate de lucrările de înlocuire şi modernizare a rețelei de termoficare. Harta este interactivă şi este actualizată cu situaţia lucrărilor pentru săptămâna în curs. În acest fel şoferii vor şti în ce zone sunt restricţii de circulaţie şi le pot evita mai uşor.

Pe harta care poate fi consultată la adresa https://goo.gl/4VcE1E sunt puse două tipuri de marcaje. Cu galben sunt marcate sunt acele străzi pe care circulația rutieră este deschisă, dar pe care se circulă cu unele restricții. În schimb, cu roşu sunt indicate străzile pe care traficul rutier a fost suspendat parțial (o bandă sau un sens de mers) sau total.

„Cetăţenii pot obţine informații suplimentare asupra situaţiei de pe străzile afectate de lucrări în momentul în care fac click pe o stradă marcată cu una dintre culori”, se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Harta va fi actualizată săptămânal sau ori de câte ori situația din teren o va impune, susţin reprezentanţii municipalităţii.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri