TENIS. Competiția din Oradea la care participă peste 120 de concurenți

Data actualizării: Data publicării:
sport tenis

128 de tenismeni s-au înscris la cea de-a patra ediţie a Cupei CSM Oradea la tenis de câmp, turneu rezervat categoriilor de vârstă 10, 12, 14 şi 16 ani. Ineditul competiţiei l-a reprezentat cea mai mare categorie de vârstă, în care jucătorii au evoluat pentru prima dată pe terenurile bazei sportive „Antonio Alexe", pe o suprafaţă tare.

„Este folositor pentru sportivi, atât ai noştri, cât şi cei care au participat, deoarece ei în luna ianuarie desfăşoară finalele campionatului naţional individual, în Bucureşti, pe terenuri rapide", susține Nicuşor Vaşadi, directorul sportiv al CSM Oradea.

În schimb, cei înscriși la categoria 10 ani au deschis oficial sezonul în balon, în vreme ce sportivii de la 12 şi 14 ani s-au duelat pe zgură. Indiferent de suprafaţa de joc, tenismenii bihoreni s-au descurcat foarte bine. Prezenţa lor în fazele superioare ale competiţiei a reprezentat o confirmare a performanţelor obținute în ultimii ani.

„Sunt plăcut surprins de modul în care au abordat aproape toate turneele care s-au desfăşurat în acest an, atât la noi, turnee internaţionale, cât şi în alte localităţi. Să nu uităm că şi în acest an, ca anul trecut, echipa de 14 ani a devenit vicecampioană atât la fete cât şi la băieţi", a spus Nicuşor Vaşadi.

Competiţiile de tenis vor continua la Oradea peste două săptămâni, cu trofeul Cupa Municipiului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri