VIDEO. TIR în flăcări pe DN1. Traficul a fost blocat la limita dintre Bihor şi Cluj

Data actualizării: Data publicării:
incendiu TIR

Traficul a fost blocat duminică după-amiază, în jurul orei 16:30, pe DN1, în zona Piatra Craiului, la limita dintre judeţele Bihor şi Cluj. Totul după ce un autotren şi remorca acestuia au luat foc. Mai multe echipaje de pompieri din ambele judeţe au intervenit pentru stingerea focului.

imagini: Cosmin Rusu

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost dat în jurul orei 16:25. "La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele staţiei de Pompieri Aleşd, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o Ambulanţă de TIP B2 (paramedici). De asemenea, acţionează la faţa locului şi două autospeciale de stingere a incendiilor de la ISU Cluj", a declarat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, pentru eBihoreanul.

Acestora li s-au adăugat pompierii voluntari din Bulz.

La sosirea echipelor de intervenţie la locul indicat, flăcările cuprinseseră atât cabina, cât şi remorca în care era transportat material lemnos.

Martorii bănuiesc că incendiul a fost provocat de o defecţiune tehnică. Traficul a fost blocat temporar, dar, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri