Tractor furat din Belgia, găsit în vama Borş

Data publicării:
tractor furat

foto: aradon.ro

Agenţii din vama Borş au oprit camionul înmatriculat în România la un control de rutină, la intrarea în ţară. Având suspiciuni asupra seriei tractorului, poliţiştii de frontieră au verificat-o în baza de date. Aşa au aflat că vehicolul figura ca "bun căutat pentru confiscare", printr-o alertă emisă de autorităţile belgiene cu doar câteva zile în urmă.

În scurt timp, din Belgia a sosit confirmarea că tractorul era declarat furat. Chiar dacă şoferul autocamionului a declarat că nu ştia de aceste probleme, s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire la furt, iar tractorul a fost indisponibilizat.

Tot în sectorul Borş, o patrulă a Poliţiei de Frontieră a prins în noaptea de marţi spre miercuri doi bărbaţi care se deplasau pe jos, pe câmp, spre graniţă. Ambii au fost reţinuţi pentru identificare la aproximativ o jumătate de kilometru de graniţa cu Ungaria. Agenţii au aflat că au de-a face cu doi cetăţeni albanezi, ambii în vârstă de 22 ani care încercau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în spaţiul Schengen.

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri