10 ani de gospel, la Timişoara. Combinație, în premieră, cu muzica simfonică

Data publicării:
gospel prima

În sala, arhiplină, s-au atât pasionaţi ai genului, cât şi persoane care sunt pentru prima dată spectatori la un concert de muzică gospel.

Superb. Am mai fost și anul trecut. A fost, într-adevăr, deosebit și este. Această colaborare este unică și mi-a plăcut foarte mult”, ”Este foarte interesant. Este prima oară când văd un spectacol de gospel și îmi place foarte mult. Noi suntem din București în concediu și am intrat neprevăzut”, ”Întreaga atmosferă, orchestra, corul din fundal. E o atmosferă grozavă. E foarte frumos”, au afirmat spectatorii.

Organizatorii s-au gândit să vină cu ceva inedit pentru această ediție aniversară. Colaborarea cu orchestra Filarmonicii Banatul a reușit să combine muzica gospel cu acorduri clasice, dar și cu elemente rock. Iar numărul de coriști a fost unul record.

”În fiecare an a fost așa, un efect de bulgăre de zăpadă. Au venit tot mai mulți, tot mai mulți, cam în jur de 10 oameni în plus în fiecare an și așa s-a ajuns de la 10 participanți, în 2005, la 117...cred că suntem”, ne-a declarat Ildiko Csoke, organizator.

Evenimentul a avut şi o latură caritabilă. Oricine a putut face donaţii pentru vârstnicii de la un centru din Timişoara.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri