Accident cumplit, cu morți și răniți. Un martor: am crezut că mașina zboară!

Data publicării:
accident 1



Martorii povestesc că au văzut mașina trecând cu viteză mare și "dintr-o dată au căzut stâlpii pe rând și cablurile". Vezi ce a declarat pentru Digi24 Timișoara comisarul Doru Ivan de la Poliția Rutieră Arad - care sunt primele rezultate ale anchetei!

Localnicii nu s-au putut apropia căci "firul era în apă la pod". "A fost puțin pericol din cauza liniilor electrice, au fost dărâmați stâlpi, dar a fost întrerupt curentul de către ENEL", ne-a relatat plutonierul adjunct Victor Stepan, comandantul unui echipaj ISU.

Femeia aflată pe scaunul din dreapta a murit pe loc, iar şoferul si un alt pasager au ajuns la Urgenţe. Acesta din urmă a fost dus cu elicopterul SMURD la spital, deoarece era în stare gravă. Radu Jipa, medic la Unitatea de Primiri Urgențe Arad, a precizat pentru Digi24 Timișoara, luni seara, la scurt timp după accident, că șoferul este stabil momentan, s-a întors de la investigațiile radiologice, însă un alt pacient, de 82 de ani, are multiple fracturi, este profund instabil. Medicii continuau să se ocupe de ei.

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în zonă după două ore de la producerea accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri