Sari la conținut

ACS Poli, fără succes în deplasare

ACS Poli Timișoara a ajuns la cea de-a șasea etapă fără succes în prima ligă, după 1-1 pe terenul celor de la FC Botoșani. Prima repriză s-a animat doar pe final. Timișorenii au deschis scorul în minutul 45, cu o reușită la care au conlucrat perfect cei trei spanioli: Llorente i-a pasat lui Rufino, care i-a trimis mingea pe culoar lui Javi Hernandez, ultimul l-a învins pe Iliev cu o reluare la colțul scurt.  Putea fi egal imediat, dar șutul lui Cordoș a fost apărat de Kirschstein. După pauză a fost rândul portarului de la FC Botoșani să iasă la rampă. Ajutat și de Plămadă, bulgarul Iliev a avut două intervenții salvatoare la șuturile lui Hernandez și Rufino.

Goalkeeper-ul gazdelor s-a opus la un nou șut al lui Rufino. Hernandez putea face dubla, dar reluarea la sa a nimerit transversala, iar șutul lui Croitoru a fost repsins de Iliev. Ivanovici a egalat apoi și a stabilit scorul final, 1-1, din pasa lui Hadnagy.

„După cum a fost jocul de azi, cred că ne mulțumim și cu un punct . Au avut și ei multe ocazii, am avut și noi, pe final dar... trebuie să muncim în continuare să aducem cât mai multe punte din următoarele meciuri”, a povestit Petre Ivanovici.

„Normal că sunt dezamăgit, am pierdut două puncte. Am avut ocazii mari, unu la unu cu portarul, 4 ocazii clare și puteam să închidem jocul”, a spus și Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

ACS Poli rămâne fără succes pe teren străin în acest campionat.

Redactor: Claudiu Sav

Pe aceeași temă