Adversari din nordul Europei pentru SCM Poli

Data publicării:
cupa ehf

Aventura celor de la SCM Politehnica Timișoara în Cupa EHF va începe chiar pe Bega. Bănățenii vor juca în primul tur al competiției continentale împotriva estonienilor de la Põlva Serviti. Prima manșă va avea loc în Sala Constantin Jude pe 3 sau 4 septembrie. Balticii au câștigat liga internă, însă la fel ca formația pregătită de Pero Milosevic au încheiat pe locul trei Liga Baltică de handbal. Sezonul trecut, estonienii au ajuns până în optimile Cupei Challenge, iar cel mai lung parcurs continental l-au avut în 2007, când au ajuns în sferturile Cupei EHF.

În primul rând, trebuie să câştigăm primele două meciuri şi după aceea celelalte. Sigur că al doilea meci mi se pare mai greu, dar primul meci e cel mai greu, întotdeauna. Mai ales că acum se reuneşte echipa de joi, e vorba şi de omogenizare, va dura un pic, dar sperăm că lucrurile vor fi bine”, a spus Silviu-Ioan Doboși, președintele SCM Politehnica Timișoara.

Dacă se vor califica mai departe, Fenici și compania vor întâlni ØIF Arendal, din Norvegia. Echipa scandinavă a câștigat sezonul regular, dar s-a oprit doar în sferturile de finală ale competiției interne. Cea mai importantă performanță europeană au reușit-o în 2011, când au ajuns în sferturile de finală ale Challenge Cup, unde au fost eliminați de Știința Bacău. Alb-violeții se reunesc joi, la Sala Constantin Jude.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri