Armonie... pe șine. Mijloacele de transport sunt echipate la cele mai înalte standarde

Data publicării:
armonia

”E superb... superb... exact ca în Vest”. ”Acesta este unul dintre cele două tramvaie reabilitate cu peste 1 milion de euro. De aici nu lipsește instalația de climatizare, încălzire a scaunelor, camerele de supraveghere și asta nu e tot. În curând, timișorenii vor avea parte și de Internet Wireless gratuit”, precizează Angela Novăcescu, reporter Digi24 Timișoara.

Cele două tramvaie au fost prezentate oficial în data de 8 iulie, iar de atunci au fost supuse mai multor teste de rutină. Echipate la cele mai înalte standarde, tramvaiele și-au deschis ușile în fața timișorenilor.

”Îmi place că e modern, e curat... Dacă am putea să îl și menținem, asta ar fi mai important”,
”Îmi place foarte mult și să sperăm că o să avem mai multe tramvaie”,
”Sunt faine, sunt ca lumea, dar doar două sunt cam puține, cam puține”, spun călătorii.

Oamenii, în special cei în vârstă, au și o nemulțumire:
”Uită-te, nu are bare. Eu cu ce mă țin acum ca să cobor din tramvai? E foarte greu și să urci și să cobori. Ar trebui să te ții de ceva”.

Primaria Timisoara urmează să aloce peste 3 milioane de euro pentru reabilitarea a înca șapte dintre garniturile bătrâne aflate acum în circulație.
”După aceste prime două tramvaie finalizate urmează o altă serie de șapte tramvaie, noi având un contract care ne permite să reabilităm până la 30 de tramvaie”, ne-a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Până astăzi, cel mai nou tramvai aflat pe șinele din Timișoara era unul produs în anii '70.

Reporter: Angela Novăcescu
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri