Sari la conținut

BC Timișoara începe seria amicalelor. Bănățenii dispută mâine primul test la Zrenjanin, în Serbia

„În această perioadă putem vorbi doar de faptul că jucătorii sunt sănătoși, ca și primă reușită de până acum. Mi-e greu să vă spun atunci ce urmăresc de la primul amical. Urmăresc să ne întoarcem sănătoși să vă spun sincer. Și la fiecare meci să văd câte un aspect nou”, afirmă Dragan Petricevic, antrenorul celor de la BC Timișoara.

Oficialii echipei timișorene spun că activitatea echipei nu a fost perturbată în niciun moment de problemele legate de sprijinul financiar venit cu întârziere din partea administrațiilor locale și județene.

„Am reușit să ne înscriem în competițiile europene, inclusiv să depunem acea garanție pentru cupele europene. Mai departe... așa cum știți și voi, știm și noi, adică așteptăm să vedem ceea ce se întâmplă. Noi în luna august am avut fonduri pentru derularea activității”, spune Leontin Demaio – manager general BC Timișoara.

Conducerea a anunțat, de asemena, introducerea plății unui bilet de intrare la toate jocurile din acest sezon ale „leilor”, o premieră pentru clubul timișorean.

„În acest sezon, BC Timișoara va introduce bilet de meci. Va fi o intrare generală, prețul pentru toate meciurile, indiferent că este vorba de Cupa României, campionat sau cupe europene va fi unul modic, de 5 lei”, anunță Leontin Demaio.

Trupa coordonată de trio-ul Petricevic-Markovic-Toroman va reveni la Timișoara la 3 septembrie. Patru zile mai târziu, BC Timișoara își va prezenta lotul într-un meci de gală cu Steaua Roșie Belgrad.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche