Bulevardul Sudului, tot în santier

Data publicării:
bulevardul sudului



Desi a fost pregatit terenul pentru turnarea stratului de asfalt, acest lucru nu se întâmpla. Între timp, în intersectia Michelangelo traficul este sufocant: mii de masini trec zilnic pe aici.

Soferii care trec prin intersectia Michelangelo s-au împacat cu gândul ca vor petrece mult timp traversând acest loc. „Greu, greu, foarte greu. – Cât ati stat astazi, acum? Pai, în jur de 10 minute am stat. 10 minute, un sfert de ora, tot timpul...“, spune unul dintre ei, „Am un sfert de ora de când am intrat, trebuie sa ajung la spital si de aia ma duc pe aici“, „Traficul e foarte greu. Întebarea e daca o sa tina lucrarea numai 18 luni, cât au zis initial”, spun alții.

Autoritatile locale gasesc diferite scuze pentru care ruta alternativa n-a fost înca deschisa traficului. Nicolae Robu, primarul Timisoarei: „Nu depinde asta de noi, depinde si de Cel de Sus. Ati remarcat ca în ultima vreme au fost ploi. Nu s-a putut face etapa finala de proces tehnologic, conform graficului care a fost stabilit de catre firma executanta, în urma cu o saptamâna“.

Traseul alternativ înseamna o varianta prin care soferii ce vor sa ajunga în zona Traian sa treaca de pe Bulevardul Sudului prin intersectia cu strada Iosif Bulbuca, pe lânga Baza Sportiva 2 a Universitatii Politehnica, pâna la strada Podeanu. De aici, ajung în zona din spatele Fabricii de Bere, iar de acolo, pâna pe strada Pestalozzi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri