Sari la conținut

Ca și retrogradați

Spectacol trist pentru bănăţeni chiar pe teren propriu - Poli a pierdut iar şi e ca şi retrogradată. După 6-1 în tur, Botoşaniul s-a impus iar - Bordeianu a marcat primul. Timişoara a egalat rapid prin Doman, dar egalitatea a durat numai un sfert de oră - Fulop şi Cabrera au făcut 3-1 în doar două minute.

Petre Grigoraş s-a mai trezit cu o problemă încă dinaintea pauzei - Jenkins a luat roşu direct după un contact dur cu Vaşvari. Cu un om în plus, Botoşaniul a continuat spectacolul cu două bare la aceeaşi fază. Scorul final l-a stabilit Ivanovici imediat după pauză - 4-1 pentru Botoşani şi, în timp ce moldovenii au urcat pe 3 în play-out, , echipa lui Grigoraş e ca şi picată în liga a doua.

„Sincer, îmi pare rău pentru că s-a ajuns în această situație și sunt convins că Timișoara nu merită să nu aibă echipă în Liga I”, a spus, la final, Petre Grigoraș.

„Am făcut, din nou, o partidă bună încă din start am impus ritmul am marcat patru goluri, am mai reușit alte faze spectaculoase, am avut ocazii multe, am mai dat și vreo două bare.  Una peste alta, eu cred că echipa a făcut un joc fantastic”, a completat Leo Grozavu, antrenorul botoșenenilor.

Etapa viitoare, Botoșaniul joacă la Iași, iara Timișoara, la Voluntari.