Cu probleme financiare, dar în grafic

Data publicării:
ch poli dan


„Are o greutate această problemă de neplată a salariilor, pentru că jucătorii au familii acasă. Dar nu au intrat niciodată pe teren să se gândească la așa ceva și cred că asta s-a văzut. Suntem, la momentul acesta, din informațiile probleme, singurul club de handbal care mai avem probleme, la nivel masculin”, a spus, în platoul Diviziei Locale, Dan Dumitru, vicepreședintele clubului.

Vicepreședintele grupării alb-violete spune însă că niciun jucător nu și-a exprimat dorința de a pleca de la club, din cauza acestor probleme.

„Nu avem niciun memoriu, iar jucătorii vor să stea până la capătul acestui campionat, să îndeplinească obiectivul, clasarea 1-8, poate și mai mult, iar noi avem datoria să închidem toate aceste mici sincope financiare, mici cu ghilimele, pentru că sunt, da, 3 luni”, a adăugat Dumitru.

Oficialul clubului alb-violet vede însă un 2016 mai bun decât cel ce stă să se încheie.

„Ne luptăm, suntem siguri, toți suntem siguri că vom îndeplini obiectivul de 1-8, poate mai mult”, mai spune vicepreședintele alb-violeților.

Echipa lui Pero Milosevic va reveni la antrenamente în 4 ianuarie, cu o lună înainte de primul joc oficial, cel de pe teren propriu, cu HCM Minaur Baia Mare.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri