Sari la conținut
News Alert

Cupa Regelui a ajuns în Banat. Saracens a câștigat primul trofeu al sezonului, după 24-22 cu Știința Baia Mare

„În timpul jocului, i-am spus lui Jack (n.r. Umaga): „În momentul în care o să primesc mingea, o să încerc un drop-gol" Și așa s-a întâmplat! Eu doar încerc să îmi fac treaba pentru echipă. Cred că am fost în locul potrivit, la momentul potrivit", spune Jody Rose, de la Timișoara Saracens.

„Am depus mult efort și sacrificiu pentru acest trofeu și sunt fericit că băieții au șansa de a fi primii care dețin acest trofeu. Așa cum am mai spus, este bine să deții un astfel de palmares în fața unei echipe bune, cinci din cinci, de fiecare dată în finale", transmite Grainger Heykell, antrenor Timișoara Saracens.

„Avem 5-0 până acum și sperăm ca până la finele anului să avem 7-0. Poimâine începe iarăși muncă pentru că începe Cupa României, unde trebuie să fim în cărți și să o câștigăm", face precizări Vasile Rus de la Timișoara Saracens.

Rugbiștii timișoreni au prezentat apoi noul trofeu și în pauza meciului dintre ACS Poli și Steaua, în fața a celor 20.000 de fani prezenți la joc.

Timișoara Saracens se întoarce de mâine la antrenamente, acolo unde va pregăti semifinala Cupei României, cu Universitatea Cluj, care va avea loc la finele acestei luni.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă