FOTBAL. UTA vorbește răspicat despre promovare

Data publicării:
uta promovare

UTA Bătrâna Doamnă abordează faza play-off a campionatului cu gândul la promovare. Distanţa dintre trupa arădeană şi prima formaţie din clasament, Gaz Metan Mediaş ,este de un singur punct în acest moment. Astfel, staff-ul tehnic doreşte să se agaţe de această şansă.

„Săptămâna aceasta am avut discuții cu conducerea tehnică și conducerea a hotărât ca primele să se suplimenteze. La fiecare meci, pe lângă prima care e stabilită în regulamentul de ordine interioară, este plusată cu o sumă, tocmai pentru ca jucătorii să înțeleagă ceea ce ne dorim. UTA dorește să promoveze!”, a spus Codru Grădinariu, managerul general al clubului.

Arădenii debutează sâmbătă, de la ora 12, în fața propriilor fani, împotriva celor de la FC Brașov, formație care îi urmează în clasamentul play-off-ului, cu doar un punct mai puțin, față de alb-roșii, dar și față de cei de la Chindia Târgoviște, ocupanta locului secund.

Cele două formații s-au mai întâlnit odată, în 2016, tot la Arad. UTA a trecut atunci de galben-negrii cu 3-2, la capătul unui meci în care au condus și cu 3-0. Man, de două ori, și Curtuiuș au semnat golurile echipei gazdă, în vreme ce pentru brașoveni au punctat Ene și Matei. Partida de sâmbătă, de pe arena „Motorul” va începe de la ora 12:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri