Gală inedită de Muay Thai, în premieră, la Timișoara. „Golden Fighter" aduce în ring 26 de sportivi din mai multe țări

Data publicării:
muay thai

„O să facem niște meciuri puternice, eu am un adversar puternic. L-am studiat este un adversar care, mie, personal, îmi place pentru că este agresiv ca și mine. O să iasă o bătaie pe cinste... sunte amândoi luptători agresivi", spune Ștefan Szomoru.

Szomoru, care va lupta la categoria -86 de kilograme așteaptă cât mai multă lume la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, peste o săptămână.

„Voi avea mulți susținători, însă asta înseamănă, totodată și multă presiune. Dar asta nu contează foarte mult, sunt un profesionist și îmi voi face treaba exact așa cum trebuie", a adăugat Ștefan Szomoru.

Ștefan Szomoru este doar unul dintre lupătorii care vor intra în ring și care au luat deja contact cu Superkombat.

„De această dată vom depăși așteptările publicului, vom depăși ceea ce a însemnat un eveniment de acest gen în România. Avem o colaborare extraordinară cu Superkombat-ul care ne-a pus la dispoziție nici luptători foarte buni", spune Alin Fălcușan, organizator „Golden Figther".

„Golden Fighter" va avea loc vineri, 25 septembrie, de la ora 21, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara sub organizarea clubului sportiv Knockdown și va reuni în ring mai mulți luptători din țară, dar și din Serbia sau Germania.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri