Sari la conținut

Gata să facă pasul spre Liga a III-a


„Este foarte important pentru noi că jucăm prima manșă a barajului la noi acasă și consider că trebuie să facem un meci bun și dacă se poate să tranșăm calificarea din primul meci”, a spus Adrian Popa, căpitanul Ripensiei, în cadrul emisiunii Divizia Locală.

„Eu sunt convins că acest campionat dificil ne va ajuta și în jocurile de baraj în sensul că faptul că noi am jucat până în ultimul meci ne-a ținut în priză”a completate și Radu Ienovan, președintele grupării, în cadrul aceleiași emisiuni.

După ce au ratat prezența la baraj sezonul trecut în detrimentul celor de la ASU Politehnica, cei de la Ripensia spun că sunt pregătiți să facă față Ligii a III-a, din punct de vedere al lotului, și admit că și condițiile de joc din Ciarda Roșie vor fi mai bune.

„Vom aduce îmbunătățiri substanțiale la arena noastră în sensul de a crea condiții mult mai bune decât în acest moment, de vizionare a jocului. Vom acoperi o parte din tribună, vom extinde partea existentă până la 400-500 de locuri, vom face o peluză”, a adăugat Ienovan.

Prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, dintre Ripensia Timișoara și Hercules Lupeni are loc sâmbătă, de la ora 18:00, pe arena din Ciarda Roșie. Returul este programat o săptămână mai târziu, de la ora 17:30, în Valea Jiului.

Redactor: Claudiu Sav