Început de săptămână cu vreme caldă, pentru mijlocul lunii ianuarie, și ploi

Data publicării:
ploi



Județul Timiș
- Vremea va fi deosebit de caldã - pentru această dată - şi umedã. Cerul va fi noros. Pe arii relativ extinse va ploua, mai ales în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla de la slab la moderat, din sector sudic, cu intensificãri temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 16 grade Celsius.

Județul Arad - Vreme caldă şi în judeţul Arad, dar spre după-amiază, cerul se va înnora şi va ploua, mai ales după-amiază. Vântul va sufla de la slab la moderat, din sector sudic, cu intensificãri temporare. Maximele se vor încadra în intervalul 11 - 16 grade.

Județul Caraș-Severin - Va ploua pe arii extinse, iar vântul va avea unele intensificări şi în judeţul Caraş-Severin, dar, chiar şi aşa, vremea va fi deosebit de caldă. Maximele vor fi de 11 până la 16 grade.

Județul Hunedoara - În județul Hunedoara, vremea va fi deosebit de caldă, dar cerul se va înnora şi va ploua pe arii extinse. Vântul va sufla de la slab la moderat, din sector sudic. Temperaturile se vor încadra în intervalul 11 - 15 grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri