Mercurul din termometre, pe tobogan! Vreme deosebit de rece în vestul țării

Data publicării:
ceata - meteo.ro



Prognoza meteo pentru noaptea de marți spre miercuri

Vremea în Timiș - Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ploua. Vântul va sufla slab la moderat, din sector estic. Izolat se va semnala ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 şi 9 grade.
Vremea în Arad - Noapte rece in judetul Arad, cer noros, ploi, vânt de la slab, la moderat din est și minime care nu vor depăși 10 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ploua. În sudul Banatului, precum şi în zonele de deal şi de munte, cantitãţile de apã cumulate vor mai depãşi 20 l/mp. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector estic, cu intensificãri la munte. Izolat se va semnala ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 şi 9 grade.
Vremea în Hunedoara - Ploi pe arii extinse și vreme rece pentru această dată, la noapte, în județul Hunedoara. Vantul va sufla, de la slab la moderat, din sector estic, iar temperaturile minime se vor situa între 4 și 8 grade.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, în vestul țării

Vremea în Timiș - Vreme deosebit de rece pentru aceastã datã în judeţul Timiş. Cerul va fi mai mult noros și mai este posibil să plouă. Vântul va sufla slab la moderat din nord-est, cu intensificãri temporare. Izolat, va fi ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 12 grade.
Vremea în Arad - Și arădenii au o zi deosebit de rece pentru început de octombrie. Cerul va fi mai mult noros și va mai ploua. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din nord-est, cu intensificãri temporare. Izolat vor fi condiţii de producere a brumei. Maximele se vor situa între 6 și 11 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vreme în racire și în județul Caraș-Severin. Cerul va fi mai mult noros în sudul Banatului şi în zona de munte, unde va ploua pe arii extinse. În aceste zone, cantitãţile de apã cumulate mai pot depãşi izolat 20 l/mp. La munte vor fi precipitaţii predominant sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din nord-est, cu unele intensificãri. Pe arii restrânse va fi ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 7 şi 12 grade.
Vremea în Hunedoara - De vreme rece și ploi pe arii restrânse au parte și hunedorenii. Vantul va sufla, de la slab la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 6 și 10 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri