Mihai Câmpineanu de la "Şuie Paparude", încă în comă. A fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara

Data publicării:
suie 2a



A trecut cu bine de prima noapte
după operaţia de deblocare a arterelor înfundate de cheaguri de sânge. Medicii sunt însă rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa neurologică. Mihai e în comă indusă pentru a se evita un accident vascular cerebral.

Tot medicii spun că liderul trupei Şuie Paparude, în vârstă de 43 ani, suferea de multă vreme de cardiopatie ischemică. Pe acest fond, oboseala, nopţile nedormite şi stresul concertelor au influenţat apariţia infarctului. Fanii sunt alături de Michi. Ei au postat sute de mesaje de încurajare pe pagina de Facebook a trupei.

UPDATE. Liderul trupei Şuie Pararude a fost transferat astăzi la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde va rămâne internat pe secţia de Anestezie Terapie Intensivă 

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare au decis că solistul are nevoie de o investigaţie complexă din punct de vedere neurologic. 

Mihai Câmpineanu se află în continuare în comă indusă.Medicii din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara i-au montat preventiv două stenturi, iar acum, din punct de vedere cardiac, evoluţia este îmbucurătoare. Din păcate, solistul nu răspunde pe partea neurologică, din cauza stopurilor cardiace consecutive. Deocamdată, adaugă medicii, nu se pune problema transferului în altă localitate.

CITEȘTE ȘI: Mihai Câmpineanu, liderul trupei Şuie Paparude, în comă, la spital, la Timișoara

reporter: Sorina Covlea
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri