Misiune facilă pe terenul codașei

Data publicării:
ch poli la galati


„Trebuie să ne concentrăm la maximum pentru că lucrurile bune pe care le-am făcut nu trebuie stricate printr-un joc prost la Galați. Noi fiecare meci în parte îl vom trata cu maximă seriozitate și la victorie. Pentru a ne îndeplini obiectivul și anume play-off-ul”, a declarat Attila Horvath, antrenor secund la CH Politehnica Timișoara.

„Nu cred că există jocuri ușoare. Așa că, pentru noi, și acest meci este foarte important, pentru că trebuie să continuăm parcursul bun pe care îl avem acum, cu trei victorii din tot atâtea partide”, adaugă și Marko Lasica, extrema dreaptă de la CH Politehnica Timișoara.

Bănățenii se gândesc la fel de mult însă și la partida de la finele săptămânii viitoare, când la Timișoara va veni Dunărea Călărași, pentru un duel care poate fi decisiv în vederea calificării în play-off.

„Dacă reușim să câștigăm și cu Călărașiul avem mari perspective să ajungem în play-off, bineînțeles, după victoria cu Galațiul”, mai spune Horvath.

„Acum avem cele două partide, cu cei de la Galați și apoi cu Dunărea Călărași. Dacă învingem în aceste două jocuri eu cred că avem locul asigurat în play-off”, completează Lasica.

Timișorenii nu se vor putea baza la Galați pe aportul lui Marko Pejovic, accidentat în duelul cu HCM Minaur Baia Mare și nici pe Andrei Păiuș, eliminat în partida din runda precedentă cu HC Vaslui. Întâlnirea din etapa cu numărul 21 va începe de la ora 17:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri