Pas cu dreptul în faza semifinală

Data publicării:
timba stiinta

Primul a lăsat o impresie plăcută, jucătorul sosit de la Universitatea Cluj debutând în galben-negru cu un double-double: 11 puncte și 11 recuperări. De asemenea, Cezar Stănescu, aflat tot la primul joc pentru Timba, a pus 9 puncte pe tabelă. MVP-ul partidei a fost însă Dejan Kovacevic, cu un double-double: 23 de puncte și 16 recuperări.

„Nu aș vrea să vorbesc despre jucători individual, cred că obiectivul nostru este să formăm o echipă competitivă, deci nu vreau să fac remarci individuale. Unii și-au făcut treaba mai bine, alții mai puțin bine”, a spus Bogdan Murărescu, antrenorul gazdelor.

În ciuda succesului, antrenorul timișorenilor s-a arătat nemulțumit de unele aspecte din jocul echipei sale.

 „Noi astăzi am jucat două sferturi și jumătate. Jumătate din sfertul 1, sfertul 2 și sfertul 4. Sfertul 3 și cealaltă jumătate am cam rămas datori și e cam mult din punctul meu de vedere într-un meci de baschet un sfert jumătate să evoluezi cum am făcut-o noi în sfertul trei”, a continuat Murărescu.

„Din păcate am făcut câteva greșeli care cu o echipă valoroasă te costă. Într-un minut, un minut și jumătate s-au distanțat. Nu e permis, chiar și la nivelul ăsta să faci greșelile pe care le-am făcut noi”, a fost de părere și Cristian Crăciun, omologul său.

În etapa următoare, programată pe 28 februarie, Timba se deplasează la Baia Mare pentru duelul cu BCM Olimpic, formație pe care a învins-o în cele două partide din faza anterioară.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri