Percheziții la contrabandiști, țigări aruncate între blocuri. Au fost chemați pompierii să le scoată

Data publicării:
perchezitii tigari 5

17 percheziţii domiciliare la suspecţi de contrabandă cu ţigări erau efectuate, joi dimineața, poliţiştii timişeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Polițiștii au descoperit peste 4.000 de pachete de țigări de contrabandă, un pistol cu bile, dar și 10.000 de euro. La una dintre locații, anchetatorii nu au găsit nimic, dar țigările erau ascunse la o altă locație, unde locuia mama suspectului. Femeia s-a speriat de oamenii legii, care i-au bătut la ușă, astfel că a aruncat țigările pe geamul băii, într-un spațiu foarte strâmt, între blocuri. Polițiștii au întâmpinat probleme în a recupera aceste țigări, așa că au fost chemați pompierii în ajutor.

perchezitii tigari 1
perchezitii tigari 1


”Acţiunea vizează 16 persoane suspectate de trafic şi comerţ ilicit cu ţigări de contrabandă pe raza municipiului Timişoara. De asemenea, poliţiştii vor percheziţiona şi 10 autovehicule deţinute sau utilizate de suspecţi. Toate persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara”, a anunțat, joi dimineața, IPJ Timiș.

Reporter: Maria Rohnean / Adina Iriza
Operator: Adrian Hrișcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri