Reporter European: Manuela Strinu, de la Digi24 Timișoara, premiată!

Data publicării:
Manuela Strinu



Manuela Strinu, realizator al emisiunii ”Recrutat în Timișoara” de la Digi24 Timișoara, a obținut premiul III la secțiunea presă video,
în condițiile în care primele două premii nu s-au acordat. Manuela Strinu a fost premiată pentru materialul despre Anul european al cetățenilor, "Portretul robot al cetățeanului european, realizat cu ajutorul locuitorilor județului Timiș".

Concursul ”Reporter European” - ediția anului 2013 - s-a adresat jurnaliștilor și bloggerilor care au abordat una dintre cele două teme: Anul european al cetățenilor și alegerile pentru Parlamentul European din 2014.

Juriul a fost alcătuit din Ioana Avădani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, Luca Niculescu, redactor-șef RFI, bloggerii Cristina Bazavan și Cristian China-Birta, Carmen Praja, asistent în cadrul departamentului de presă al Reprezentanței Comisiei Europene în România (RCE) și Mădălina Mihalache, șef al Biroului de Informare a Parlamentului European în România.

Cei opt câștigători vor fi premiați în 12 decembrie, în cadrul unei recepții organizate de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

CITEȘTE ȘI: Manuela Strinu, câștigătoarea Premiului pentru Reportaj, SIMFEST 2013

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri